torsdag, november 26, 2009

Online lommeregner - cosinus og sinus

Har du ikke pengene til en lommeregner der kan regne med sinus og cosinus, når der skal regnes med trekanter? Og er det vigtigt for din skolegang? Så skulle du prøve CosSinCalc.


CosSinCalc er en online lommeregner hvor du indtaster tre oplysninger: Længden på de sider du kender, eller vinklerne på de sider du kender.
Derefter udregner CosSinCalc det hele for dig, du får strækningen på alle længder, vinklen på alle vinkler, en skitse af trekanten, men hvis du sidder med en aflevering, så får du noget der velnok er endnu vigtigere; nemlig udregningerne.

Det er herre smart, og det fuldstændig gratis. Man kan også downloade CosSinCalc i en offline version, så man kan bruge lommeregneren offline.

Du finder CosSinCalc lige her:
Online cosinus og sinus lommeregner til trekanter

6 kommentarer:

  1. Cool indlæg - tak for omtalen.

    Jeg har netop udgivet en opdatering til CosSinCalc, hvor programmet nu, blandt andre nye tiltag, er i stand til at spotte, hvis den givne trekant har to løsningsmuligheder. Derudover vises de benyttede formler nu lidt kønnere og mere matematisk korret, og tegningen af den beregnede trekant inkluderer siderne og vinklernes værdier for forøget overskuelighed. Til sidst kan jeg nævne, at jeg har frigivet hele programmets (samt webstedets) kildekode som open source.

    SvarSlet
    Svar
    1. Super fedt program, jeg skal snart til skrift mat eksamen og vil rigtig gerne bruge programmet men jeg har en mac. Er der mulighed for download til mac? (: Da vi ikke kan gå på internettet under prøven?

      Slet
  2. Fedest! Det lyder godt.

    Og tak for kommentaren her på bloggen :)

    SvarSlet
  3. Ønsker man en simpel og dansk lommeregner, kan jeg anbefale http://lommeregneren.dk/.

    Den er i advanceret format, har historik, og sørger for at du hurtigt kan regne dine ting ud.

    SvarSlet
  4. regnemaskine fokuserer kun på at levere en hurtig, omfattende og praktisk gratis online regnemaskine på mange områder. Vores mål er at være et one-stop destinationssted for folk, der har brug for hurtige beregninger. Desuden mener vi, at Internettet skal være en gratis informationskilde. Derfor er alle værktøjer og tjenester helt gratis og kræver ikke registrering.

    SvarSlet