torsdag, august 19, 2010

Kane & Lynch 2: Dog Days

Så er folkene bag Hitman-serien klar med endnu en titel, denne gang er det Kane & Lynch 2: Dog Days. Det første spil, Kane & Lynch, blev generelt hakket ned på, da det ikke var meget mere end et gennemsnitligt action-/skydespil. Men hvad så med 2'eren?

Jeg har ikke selv prøvet det, men jeg kan se på anmeldelserne, at modtagelsen har været meget blandet. Official Xbox Magazine UK gav f.eks. spillet 9/10, mens Destructoid gav det 1/10. En ret stor forskel, må man sige. Nogle af de største sider, som IGN og GameSpot, har givet spillet henholdvist 7 og 6.5 ud af 10. Alt i alt er karakterne et fint stykke over middel, men det er nu ærgeligt at vi ikke er helt oppe på en syndflod af 9- og 10-taller til Kane & Lynch 2: Dog Days.

Jeg synes det er rigtig fedt med danskudviklede spil - det er jo ikke længe siden at LIMBO udkom, et spil der virkelig har taget Xbox Live Arcade med storm og fået topkarakterer stort set overalt. Det har jeg til gengæld spillet, og det er virkelig en ægte perle - ikke bare fordi det er dansk.



Det bliver spændende at se, om der kommer et Kane & Lynch 3. Hvis ikke, så må vi jo vente og se hvad IO-interactive vil spytte ud senere hen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar