lørdag, juni 18, 2011

Klar cola - Albino Cola har skiftet navn og fået nyt design

Klar cola, hvid cola, albino cola. Hvad du nu end vil kalde det, så har flasken fra Frem nu fået både nyt design og navneforandring tilbage til klar cola. Da Frem lancerede Albino Cola var det egentlig blot klar cola med et nyt og frisk navn, og nu hedder colaen sørme klar cola igen.

Det nye design er lidt mere tidsvarende, hvilket udelukkende er godt, da Albino Cola-designet virkede lidt for discount-agtigt. Ikke at der er noget galt med discount, og man kan jo næsten heller ikke kalde klar cola for en discountsodavand, da der ikke findes noget "Officielt" alternativ (i hvert fald ikke i Danmark). Klar cola sælges stadigvæk i en række butikker rundt omkring i landet, men det er langtfra alle der sælger det. Du kan købe klar cola i EUROSPAR i Sdr. Omme.

Hvis du vil se hvordan det nye design for klar cola ser ud, så tjek min anden blog, hvor der er en video vedrørende klar cola. Videoen er på engelsk, men jeg håber selvfølgelig at du forstår den alligevel (men det er jo også klar cola-designet der er det væsentlige i denne sammenhæng, så mon ikke det går):

Video om klar cola/clear coke

Ingen kommentarer:

Send en kommentar