torsdag, april 15, 2021

Morgenpotion - drik din egen urin som i Alene i vildmarken

Det skulle være så sundt. En sand potion - eliksir, trylledrik, kald det hvad du vil - der starter dagen. En morgenpotion, ligefrem. Der er nok ikke så mange mennesker der ved, hvad en morgen-potion egentlig består af, og hvorfor det overhovedet er vigtigt. Og det kan være et ganske vigtigt spørgsmål - er det overhovedet vigtigt?

Det var ganske vist ikke Bear Grylls, der drak en morgenpotion i Alene i vildmarken, men det ville han helt sikkert have gjort.

For de fleste mennesker er det faktisk meget almindeligt at drikke en morgenpotion. Her tales der naturligvis om kaffe, en drik der brygges af utroligt mange mennesker, ikke bare i Danmark men verden over. Følger man med i Alene i vildmarken i 2021, så vil man dog stifte bekendtskab med en anden slags morgen-potion, der vist ikke er helt lige så udbredt - at drikke sin egen urin.

Hvad bevæggrunden bag er, vides ikke. Men angiveligt er det et en praksis at drikke en del af sin egen morgenurin. Husk, at det skal være "midterstrålen". Om man så vælger at kalde den morgenpotion, -eliksir eller -trylledrik, må være op til en selv.

Sådan "brygger" og drikker du en morgenpotion:

  1. Stå op.
  2. Tis i en kop.
  3. Drik op.

Jeg tror jeg takker pænt nej. Kaffe fungerer rigtig godt for mig som morgen-potion, alternativt et glas mælk. At drikke sin egen urin, når man har adgang til frisk drikkevand, kan jeg ikke heeelt set pointen i.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar