onsdag, januar 13, 2021

Earth 2.io - den virtuelle jordklode - Jorden 2.0? Rabatkode: SEW40YJICO

Jorden er her ikke for evigt. Eller, den kommer nu nok til at være her et par milliarder år endnu. Men alt tyder til gengæld på, at den fra nu af udelukkende bliver mindre og mindre beboelig for mennesker. Og det er altså du og jeg, det drejer sig om! 

Derfor er der to skoler: dem der forsøger at redde Jorden fra at blive for giftig for os ("red klimaet!"), og dem der egentlig har givet op, og derfor søger andre steder hen. Det kunne f.eks. være:

  • Månen
  • Mars
  • Rummet
  • Jorden 2.0 - vent, hvad?!

Tænk, hvis der fandtes en nøjagtig kopi af Jorden, som vi kunne sætte vores ben på i stedet. Vi ville starte på en frisk, og pludselig have dobbelt så meget plads at boltre os på. Det skulle nu nok gå galt alligevel. Men det ville redde os for en stund, om ikke andet.

Er dette mon synet der venter os i en nær fremtid på Earth 2?

Hvad er Earth 2.io - Jorden 2.0?

Helt sådan er Earth 2.io ikke, i hvert fald ikke i skrivende stund. Det kan betragtes som en virtuel handelsplatform, hvor hele verden er opdelt i felter af 10x10 m. Disse kan man så enten købe af spillet selv, eller af andre spillere, hvis de allerede er opkøbt. I takt med, at efterspørgslen stiger, øges værdien af det enkelte land. Man kan nu vælge at beholde landarealet eller sælge det til en pris, man selv fastslår. Hvis du gerne vil have 5 % rabat på alle køb, så kan du bruge denne Earth 2 rabatkode: SEW40YJICO

Der er altså tale om en reel investeringsmulighed, og tager spillet fart, kan man blive styrtende rig, som få, heldige tidlige Bitcoin-investorer oplevede. Men særligt tre faktorer er vigtige at holde sig for øje, inden man kaster sig over Earth 2.io, ikke mindst som en slags aktie-investering:

  1. Det er for sent at være med fra "starten" - Spillet udkom i november 2020, og er således endnu ikke særlig gammelt. Alligevel er mange lande allerede godt oppe i pris, og man skal således forvente at kaste mere end blot et par håndører efter det, hvis man vil være en del af et Bitcoin-lignende eventyr.
  2. Markedsprisen gælder for hele landet - Det vil altså sige, at køber du 10x10 m på Rådhuspladsen, så er markedsprisen nøjagtigt den samme, som den er i Skævinge. Eller midt ude i Storebælt, for den sags skyld. Den reelle efterspørgsel afspejles altså ikke af dette:
  3. Den oplyste markedspris er ikke reel - Markedsprisen er ikke et direkte udtryk for den aktuelle efterspørgsel. Uanset om der overhovedet sælges land mellem spillere eller ej, stiger markedsværdien. Altså kan du som spiller nemt få et falsk indtryk af den egentlige markedspris på Earth 2. Når det så er sagt, så kan stort set alt land sælges for 30-40 % under markedsprisen, så så snart din profit er over dette, kan du være ret sikker på at kunne sælge dit land relativt hurtigt.

Earth 2 - Phase 1, Phase 2, Phase 3, hvornår og hvad?

Der er en del andre faktorer, der spiller ind, men ovenstående er grundprincippet i det hele. Earth 2 er pt. i Phase 1, hvor det hele handler om at få land opkøbt, selvom der selvfølgelig allerede nu er ved at blive dannet guilds og laug, der lægger store planer for at blive de mest magtfulde spillere på den virtuelle jord.

På et endnu ikke kendt tidspunkt går Phase 2 (og senere hen også Phase 3) i luften. Det er nærliggende at antage, at dette sker, når al land er udstukket. Imidlertid vil dette dog tage enormt lang tid, da selv et lille land som Danmark har ca. 430 millioner felter - og dette altså blot landareal (kloden er som bekendt dækket af mere end 70 % vand). Hele verdens antal felter udgør 1.489.400.000.000 - selv hvis man kunne købe dem alle til start-markedsprisen på 0,1$, så bliver det i sandhed et astronomisk beløb. Så både tiden krævet, samt den evigt stigende markedspris, vil gøre det til en urealistisk opgave.

Phase 2 og Phase 3 byder angiveligt på et mere "spilbart" koncept, hvor bl.a. alle menneskelige konstruktioner bliver jævnet med jorden, og ens felter vil i stedet begynde at danne ressourcer (således må man antage at der altså lige pludselig ikke længere er rift om Det Hvide Hus, Den lille havfrue eller Eiffeltårnet, men derimod guldminer, oliefelter, strategiske forsyninglinjer mm.). Samtidig vil man også kunne bygge konstruktioner og et hav af andre ting. Udviklerne har givet sig selv mundkurv på, men lige nu spekuleres der i hvert fald meget i at købe områder med guldminer, oliefelter, skovområder osv. Hvordan produktionen af ressourcer helt præcist bliver, og om det derfor overhovedet er en god strategi, vides ikke af andre end udviklerne.

Earth 2.io rabatkode 5 % og et nyttigt link

Som delt tidligere, så kan du bruge denne rabatkode til at på 5 % rabat i Earth 2 på alt land, du køber af spillet: SEW40YJICO

Derudover vil jeg lige dele et link her til sidst, som er meget nyttigt ifm. undersøgelse af markedet, og for hurtigt at kunne opspore en god handel. Det er Earth2Stats.net, hvor man kan se alle udbud på markedspladsen, der er listet til 75 % eller mindre af markedsprisen. Man kan også sammenligne forskellige lande, og danne sig et overblik over trends og gode investeringer.

Vi ses på den virtuelle jord!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar